Bărbați din Banat, ridicați de polițiști pentru că ar fi furat un seif

50

Doi bărbați din Banat au fost luați pe sus, joi, de polițiștii din Caraș-Severin pentru că au fi furat un seif. Locuințele acestora au fost pecheziționate, în localitatea Zăvoi, sunt acuzai că au sustras un seif metalic dintr-o casă de schimb valutar din Caransebeș.

”În urma activităților, doi barbați de 31 și 32 de ani, unul domiciliat în județul Arad, iar celălalt din Zăvoi, vor fi fost conduși la audieri. Asupra celor doi au fost găsite sume de bani în lei și euro, reprezentând o parte din banii din seif.

Cu ocazia percheziției domiciliare, au fost găsite alte sume mari de bani, ascunse borcane de sticlă îngropate în pamânt, în grădina locuinței, bani despre care există suspiciunea rezonabilă că au fost sustrași din seiful casei de schimb valutar.

De asemenea, polițiștii au ridicat probe și mijloace de probă de interes în cauză”, a transmis IPJ Caraș-Severin. Cei doi bărbați sunt bănuiți că în noaptea de ieri, 28 spre 29 aprilie, au pătruns prin forțarea unei uși, în incinta unui centru comercial din Caransebeș, apoi în punctul de lucru al unei case de schimb valutar amplasată în aceeași locație, de unde au sustras un seif metalic conținând o sumă de bani.

Cercetările continuă și la această oră, împreună cu procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș, în vederea documentării și probării întregii activități infracționale a persoanelor bănuite, tragerii la răspundere penală a acestora și recuperării întregului prejudiciu cauzat.

LĂSAȚI UN MESAJ