Bărbat reținut după ce şi-a bătut două zile soacra şi soţia

157

Un bărbat din Roman a fost arestat după ce şi-a bătut măr, timp de două zile, atât soacra cât şi soţia, apoi a distrus casa în care locuiau. Femeile nu au oferit un motiv pentru comportamentul bărbatului, însă au mers la Poliţie în ziua următoare, pentru a povesti ce au păţit.

„La data de 4 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către două femei din Roman, despre faptul că au fost victimele unei agresiuni fizice. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 2 și 3 septembrie a.c., un bărbat, de 64 de ani, ar fi lovit-o și amenințat-o atât pe soția sa, în vârstă de 61 de ani cât și pe soacra sa, de 87 de ani, din Roman.  De asemenea, la data de 3 septembrie a.c., acesta ar fi distrus mai multe bunuri din incinta locuinței, prejudiciul creat fiind estimat la aproximativ 5.000 de lei”, informează poliţiştii.

Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și distrugere.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ