Bărbat reținut după ce a încercat să violeze o fată de 11 ani

184

Un bărbat de 40 de ani, din Dumbrăveni, judeţul Sibiu, acuzat că şi-a bătut concubina în timp ce se aflau în vizită la vecini, apoi s-a dus acasă unde a încercat să o violeze pe fiica acesteia, în vârstă de 11 ani, a fost reţinut.

Potrivit unui comunicat transmis de Poliţia Sibiu, o femeie a sunat la 112 spunând că iubitul ei îi constrânge fiica de 11 ani să întreţină relaţii sexuale cu el.

„Femeia a sesizat Poliţia oraşului Dumbrăveni despre faptul că în timp ce se afla în locuinţa concubinului său, un bărbat de 40 de ani, din Dumbrăveni, acesta încearcă prin constrângere să întreţină raport sexual cu fiica sa minoră, în vârsta de 11 ani. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din sistemul de ordine şi siguranţă publică, în imobil fiind identificaţi minora şi bărbatul de 40 de ani. Atât apelanta cât şi fiica sa au fost conduse la sediul poliţiei, unde minora în prezenţa mamei sale a negat orice formă de agresiune asupra sa”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

În aceste condiţii, femeia a hotarât să se întoarcă în casa concubinului său, împreună cu fiica sa.

Trei ore mai târziu, însă, femeia a sunat din nou la 112 reclamând că a fost agresată de concubin.

Potrivit cercetărilor, scandalul dintre cei doi iubiţi a început în timp ce se aflau într-o vizită la vecinii, unde bărbatul ar fi agresat pe femeie, lovind-o cu palma peste cap. Ulterior, acesta s-ar fi dus singur acasă, unde, profitând de faptul că fiica iubitei sale era singură, iar mama nu putea interveni, ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu copila.

„În acelaşi timp mama minorei care se întorsese acasă a auzit-o pe fiica sa strigând după ajutor astfel că apelează 112 şi solicită de urgentă intervenţia politiei. Poliţiştii sosiţi în scurt timp la fata locului pătrund în interior după ce mama minorei le-a deschis uşile şi deşi împrejurările erau evidente, minora a minţit în prima faza organele de poliţie şi pe mama ei spunând că bărbatul nu a încercat să o violeze. După ce revin în locuinţa bărbatului, bărbatul a agresat-o din nou pe concubina sa, lovind-o cu pumnii şi palmele. Minora intervine între cei doi si încearcă aplanarea conflictului şi apelează 112. De această data minora relatează cele petrecute în realitate, inclusiv cu privire la încercarea acestuia de a o viola, precizând că prima dată a minţit întrucât a fost ameninţată de către presupusul agresor să nu spună nimănui despre cele petrecute”, a mai spus Lazăr.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au decis reţinerea agresorului pentru tentativă de viol şi violenţă în familie, urmând ca sâmbătă să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.