32.9 C
Timișoara
duminică 23 iunie 2024

Bărbat mort, după ce a fost lovit de un motociclist în timp ce încerca să traverseze strada

Un accident cumplit s-a petrecut aseară, în Mureş. Un motociclist a lovit un pieton chiar în timp ce, în zonă, zeci de bikeri mărşăluiau pentru calm şi maturitate în trafic. În urma impactului violent, bărbatul de 54 de ani care voia să traverseze strada a murit.

Ca o ironie sinistră a sorţii, în timp ce într-o parte a oraşului se desfăşura marşul motocicliştilor, pentru conştientizarea pericolelor din trafic, în cealaltă parte, un motociclist intră în plin într-un bărbat de 54 de ani.

Motociclistul nu a putut face nimic pentru a-l evita pe bărbat, care căra făină cu o roabă şi a vrut să traverseze şoseaua.

Anchetă a poliţiştilor în cazul accidentului mortal din Mureş
Emanuela Fărcaș, reprezentant IPJ Mureș: Echipajul medical prezent la faţa locului i-a aplicat manevre de resuscitare însă, din nefericire, a fost declarat decesul pietonului.

Traficul a fost blocat minute-n şir pe ambele sensuri. Acum, poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cum s-a întâmplat evenimentul tragic.
Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Un bărbat de 38 de ani a amenințat că se sinucide

Duminică în jurul orei 12:30, un bărbat din Calea Șagului trăia unul dintre cele mai dificile momente ale vieții sale. Acesta, suferind, arunca obiecte...

De Rusalii, polițiștii veghează asupra liniștii și ordinii publice

Cu prilejul Rusaliilor, peste 200 de polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Timiș vor veghea în tot județul, pentru ca liniștea și ordinea...

Citește și :