Bărbat lovit cu bestialitate de polițiști, în plină zi. Totul a fost filmat. Video

222

Scene brutale în Cluj, în plină zi! Un bărbat care ar fi provocat un scandal a fost pus de polițiști la pământ și lovit, din imaginile surprinse de un amator fiind vizibil cum acesta se împotrivește reținerii, ulterior acesta fiind doborât de polițiști. În imaginile surprinse apar patru polițiști.

”Poliţiştii Secţiei 2 au intervenit în sprijinul Poliţiei Locale, după ce s-a apelat la ei. Poliţiştii locali au anunţat că au probleme cu o persoană care se manifestă violent, fizic şi verbal. Bărbatul a reacţionat la fel şi la apariţia poliţiştilor. Ei au încercat să-l convingă să se calmeze şi să se legitimeze, dar acesta i-a ameninţat. Imaginile filmate au fost scoase din context. Cert este că în astfel de situaţii, când cineva se manifestă violent, agenţii de poliţie sunt nevoiţi să folosească forţa. Bărbatul a fost dus la Secţia 2 de Poliţie şi amendat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar, potrivit stiridecluj.ro.

Din imagini reiese că bărbatul discuta în contradictoriu cu polițiștii, iar la un moment dat a ridicat mâna, amenințător. În acel moment, unul dintre polițiști l-a pus la pământ și l-a lovit de mai multe ori.

LĂSAȚI UN MESAJ