Bărbat împușcat în cap cu un pistol cu bile, de fostul său cumnat, în timp ce dormea

38

Un bărbat de 34 de ani din Ploiești a fost împușcat în cap cu un pistol cu bile, de fostul său cumnat, în timp ce dormea. Agresorul a fugit de la faţa locului, dar ulterior a fost prins de polițiști și pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

„În jurul orei 6.30, poliţiştii Secţiei nr.2 poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat din municipiu, despre faptul că a fost împuşcat, în zona capului, cu un pistol cu bile de cumnatul său”, se arată într-un comunicat al Poliției Prahova.

În urma cercetărilor, polițiștii au ajuns la concluzia că agresorul, în vârstă de 40 de ani, a mers acasă la fostul său cumnat și l-ar fi împușcat în cap în timp ce acesta dormea, după care a plecat de la locuința lui.

Câteva ore mai târziu, bărbatul a fost prins și dus la audieri, iar pe un teren viran din Ploiești a fost găsit și pistolul cu bile cu care a tras.

Arma a fost confiscată, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind apoi plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

sursa – digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ