Bărbat din vestul țării reținut pentru șantaj și distrugere!

298

Polițiștii orașului Chișineu Criș au reținut ieri pentru şantaj şi distrugere un bărbat din Grăniceri. Bărbatul îşi ameninţa fosta iubită cerându-i 15.000 de euro.

„La data de 17 octombriea.c., sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria ChișineuCriș, polițiștii s-au sesizat din oficiu în cazul unei infracțiuni de șantaj comisă în formă continuată și distrugere. Din cercetări a reieșit că în cursul anului 2018, în baza aceleiași rezoluții infracționale, un bărbat de 33 de ani din Grăniceri, în mod repetat, exercitând amenințări și acte de violență asupra victimei de 38 de ani, i-ar fi pretins acesteia suma de 15.000 de euro. În urma presiunii exercitate de bărbat, victima i-ar fi înmânat șantajistului direct și prin intermediari, suma de 4.090 euro.

De asemenea, s-a stabilit că în cursul zilei de ieri, cel bănuit de comiterea șantajului și-ar fi continuat ”acțiunile” distrugându-i victimei o oglindă retrovizoare a autoturismului parcat pe raza localității ChișineuCriș”, a declarat Inspector principal de poliție Lorena Radu.

În bază probatoriului administrat, s-a dispus reținerea bărbatului de 33 de ani pentru 24 de ore.

Acesta va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj și distrugere, fapte prevăzute și pedepsite de art. 207 și 253 C.P.

sursa: ziardearad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ