Bani pentru reabilitarea unui spital din Banat!

180

Peste 16 milioane de lei vor fi investiți în reabilitarea Spitalului Județean de Urgență din Reșița. Contractul de finanțare a proiectului „Creșterea eficienței energetice și utilizarea energiei din surse regenerabile pentru Spitalul Județean de Urgență Reșița, județul Caraș-Severin – Staționar 1”, va fi semnat luni de președintele forului județean, Silviu Hurduzeu și directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest, Sorin Maxim.

Proiectul va fi finanțat în cadrul Regio-Programul Operațional Regional (Regio-POR) 2014-2020, Axa prioritară 3, Prioritatea de investiții 3.1 – Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice și în sectorul locuințelor.

În luna septembrie a anului trecut, au fost semnate și contractele de finanțare pentru reabilitarea energetică și utilizarea energiei din surse regenerabile pentru staționarul 2 și staționarul 3 al Spitalului Județean de Urgență din Reșița. Valoarea totală a celor două proiecte se ridică peste 34 de milioane de lei.

sursa – reper24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ