Bani, distracție și joburi sezoniere pentru studenți

100

Se apropie Sărbătorile de Iarnă, dar studenții români și-au ales deja din timp destinațiile pentru vara 2017.

Majoritatea dintre ei au optat pentru programul Work&Travel SUA, unde, timp de 3 luni lucrează, iar după încheierea programului, timp de o lună, pot să opteze pentru diferite pachete cu excursii. Astfel, niciunul nu se întoarce fără să fi văzut Las Vegas, Washington, Marele Canion, Cascada Niagara, Hollywood etc, fără să fi făcut shopping sau să își fi luat ultimele modele de gadget-uri. Iar cele mai importante lucruri pe care le câștigă, pe lângă bani, din spusele lor, este experimentarea Visului American și a vieții prin forțele proprii.

Cei care cred că S.U.A. este prea departe, sau pur si simplu vor să fie mai aproape de casa si preferă locațiile de pe bătrânul continent, au de ales între Marea Britanie, Grecia, Spania sau Franța.  Aici sunt angajați pe durata vacanței de vară într-unul dintre resorturile, restaurantele si hotelurile partenere USTravel.

Numărul tinerilor care aleg programele Work& Travel a crescut cu aproximativ 25% în ultimii doi ani, ceea ce arată o deschidere tot mai mare a studenților români pentru o vacanță petrecută cu folos, în care învață să se descurce singuri, experimentează piața muncii dintr-o altă țară, își câștigă singuri banii, vizitează, se distrează și interactionează cu tineri din toată lumea înscriși în același program.

Persoana contact: Monica Moldovan, Manager Vânzări USTravel: 0799 818 831

LĂSAȚI UN MESAJ