Bănățenii n-au decât să ”înoate” prin zăpadă! Contractele de deszăpezire au expirat în februarie!

225

Cărășenii sunt nevoiți să facă slalom prin zăpadă, pe drumurile județene, pentru că toate contractele Consiliului Județean de deszăpezire sunt expirate.

Cărășenii sunt nevoiți să înoate în aceste zile prin zăpadă pe drumurile județene pentru că șefii Consiliului Județean nu au luat în calcul că se poate așterne un strat de zăpadă în lunile februarie și martie. Surprinși de fenomenele meteo, administratorii drumurilor din județ așteaptă ca soarele să topească stratul de omăt și asta din cauza faptului că toate contractele de deszăpezire au expirat în luna februarie. Culmea este că o parte din firme au încasat banii fără să facă prea mare efort în această iarnă existând suspiciunea că s-au făcut decontări pe material antiderapant în zone unde nu a nins deloc, iar acum când este cu adevărat nevoie de utilaje pe drumuri, patronii flutură hârtiile și arată contractele expirate.

Consiliul Județean Caraș-Severin a acordat pentru iarna trecută sute de mii de lei pentru deszăpezirea drumurilor, însă drumarii nu au avut de lucru pentru că a fost iarnă blândă. Anul trecut, administratorii drumurilor județene au luat în calcul faptul că pot apărea situații precum cea din aceste zile, dar se pare că anul acesta Consiliul Județean a considerat că vara va veni încă de la începutul lunii februarie.

sursa: resita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ