Bănățenii care vor să devină polițiști pot da admitere în ianuarie 2018. Cum se pot înscrie

1888

În cursul lunii ianuarie 2018, Școlile de Agenți de Poliție vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoție de elevi. Înscrierile vor avea loc până la data de 5 decembrie a.c..

În perioada 13 – 21 ianuarie 2018, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoție de elevi. Durata studiilor la cele 2 școli de agenți de poliție este de 1 an.

Locurile scoase la concurs sunt repartizate astfel: 1.300 de locuri (dintre care 16 locuri speciale pentru rromi și 10 pentru minorități) la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr”, din Câmpina și 300 de locuri (dintre care 6 sunt locuri speciale pentru rromi și 3 pentru minorități), la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Cei care au reședința sau domiciliul în județul Timiș și își doresc să participe la concurs, își pot depune dosarul de recrutare la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.
Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un candidat pot fi consultate pe www.tm.polițiaromâna.ro, la secțiunea CARIERĂ.

Probele ce urmează a fi susținute, tematica și bibliografia vor fi afișate în cel mai scurt timp, atât pe site, cât și pe pagina de facebook a Poliției Române.

Ultima admitere la școlile de agenți de poliție a avut loc în luna septembrie a acestui an. Probele de concurs au fost: proba medicală, proba fizică și testul scris (gramatică limba română și limba străină). Ultimele medii de admitere au fost 67 puncte din 100, la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr”, din Câmpina și 77 puncte din 100, la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ