20 C
Timișoara
vineri 31 mai 2024

Bănățean de 19 ani, prins cu cannabisul la frontieră FOTO

Poliţiştii de frontieră au depistat un cetăţean român care intenţiona să introducă ilegal în România, pe la frontiera „verde”, două pachete ce conțineau o substanță vegetală, suspectă a fi canabis, în greutate de 300 grame.

În data de 1 octombrie 2016, în jurul orei 19.10, echipajul poliţiei de frontieră din cadrul S.P.F. Naidaş, planificat să supravegheze zona, a observat un autoturism marca Dacia care a oprit pe un drum din apropierea liniei de demarcație cu Serbia, pe raza localităţii Rusova-Nouă. Șoferul s-a dat jos din maşină şi s-a întâlnit la linia de frontieră cu o persoană care a venit de pe teritoriul statului vecin, a luat un pachet și s-a întors la autoturism.

Imediat, polițiştii de frontieră au acționat pentru reţinerea persoanelor, efectuând somația legală prin voce. Conducătorul autoturismului s-a supus somației, moment în care a fost imobilizat, iar cealaltă persoană, venită de pe teritoriul Serbiei, a fugit prin vegetație.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul reținut este C. George, cetăţean român, în vârsta de 19 ani, cu domiciliul pe raza judeţului Caraş-Severin, asupra lui fiind găsite două pachete ce conțineau o substanța de culoare cenușie-maro, acesta recunoscând că în cele două pachete se află droguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :