Balta Lămâița, murdărie și amenajări cu viață scurtă FOTO

  81
  Balta Lămâița din cartierul Freidorf a avut parte de amenajări cu viață scurtă. Deși s-au investit sute de mii de euro în reabilitarea arealului, acum peisajul este dezolant. Mizerie peste tot, mobilier învechit și lucrări a căror calitate slabă se vede cu ochiul liber.
  Mai multe fotografii cu balta au apărut pe un grup de pe Facebook, ”Timișoara murdară”, unde timișorenii sunt îndemnați să semnaleze zone pline de mizerie sau stricăciunile din oraș.
  Balta Lămâița a intrat în reabilitare în 2015, iar șantierul a fost închis la final de 2016 după trei amânări ale inaugurării. S-au cheltuit aproape 570.000 de euro, iar acum, la nici 4 ani de la reamenajare, cei care vor să se relaxeze la malul apei au parte de șezlonguri scorojite, gazon pârjolit de soare, care clar nu are un sistem de irigații, mormane de gunoaie, lampioane ce stau să cadă și buruieni de care nu s-a mai preocupat nimeni.
  Alăturătat imaginilor, timișorenii au lăsat și un mesaj. ”Gazonul este tot ars pentru că sistemul de apă nu a funcționat niciodată. Trotuarul este „refăcut și finalizat” de o săptămâna, asa arată o lucrare finalizată. Când cei de la primărie au tuns iarba, au tăiat și florile care mai rămăseseră. Mizerie și lucrări făcute de mântuială. Bătaie de joc pe banul public!”, se arată în mesaj.

  LĂSAȚI UN MESAJ