Baloane cu mesaje pentru copilașii pierduți, înălțate spre cer, la Ziua Părinților de Îngeri. FOTO-VIDEO

407

Zeci de părinți în suferință, care și-au pierdut copilașii, s-au reunit duminică, în Parcul Piața Crucii din Timișoara, pentru a-i comemora, la ,,Ziua Părinților de Îngeri”, un eveniment care s-a desfășurat simultan, în marile orașe din România.

Oamenii greu încercați, ai căror copii au urcat la ceruri, au aprins lumânări, au spus rugăciuni și au înălțat în aer baloane colorate, cu mesaje de dor și dragoste.

,,Este un eveniment de comemorare a copiilor care nu mai sunt printre noi. Un moment de înălțare a baloanelor către cer, cu mesaje din partea părinților, mesaje de dragoste, de dor și, în același timp de sensibilizare a oamenilor care trebuie să înțeleagă că un părinte care pierde un copil trăiește între două lumi”, a declarat Angela Șerban, organizatorul evenimentului.

Ziua Părinților de Îngeri este un eveniment aflat la a zecea ediție, organizat de E.M.M.A. – Eternul Miracol Materna Alinare. Această organizație a fost creată urma unui eveniment extrem de trist din viața celei care a înființat-o. Președintele, Bianca Brad, a fondat E.M.M.A. după ce, fetița ei, Emma, a murit cu doar câteva zile înainte de a se naște.

LĂSAȚI UN MESAJ