200 de oameni la concursul de ciclism Cupa Timișoarei 2017, organizat de ACS Ciclism Dumbrăvița. FOTO-VIDEO

300

ACS Ciclism Dumbrăvița a organizat duminică, 11 iunie, la Timișoara, cea de-a doua ediție a concursului de ciclism Cupa Timișoarei 2017, la care s-au înscris 200 de concurenţi, copii şi adulţi. Premiile au fost în bani, vouchere, bonuri valorice pentru adulţi, iar pentru copii – diplome, medalii şi câte o îngheţată.

Competiţia destinată copiilor (5-14 ani), s-a desfăşurat în parcarea subterană a centrului comercial de pe strada A. Demetriade, precum şi pe un traseu urban din zona acestuia.

Adulţii au avut de parcurs 2.7 km, timp de o oră în circuit, mai multe ture de pedalat.

Fondul de premiere a fost de 6.000 lei la care s-au adaugat multe alte premii oferite de către sponsori. Taxa de înscriere pentru copii şi profesionişti a fost de 0 lei, iar pentru amatori, de 20 de lei.

Cupa Timişoarei 2017 susţine iniţiativa Win4Youth de strângere de fonduri pentru fundaţiile ce susţin copiii abandonaţi, orfani sau bolnavi şi ajută familiile ce provin din comunităţi dezavantajate.

„Evenimentul s-a desfăşurat foarte bine, atât pentru participanţi, cât şi pentru organizatori, suntem foarte încântaţi de cum a decurs cursa principală şi acum ne bucurăm de prestaţia copiilor”, a spus unul dintre organizatori.

Ambele nivele de parcare subterană ale centrului comercial, unde s-a desfășurat competiția, au reprezentat un cadru inedit, gustat din plin de către copii.

Cupa Timișoarei 2017 este primul concurs din acest an, ajuns la ediţia a II-a, fiind urmat de marea competiţie Cupa Max Ausnit, care va avea loc în 29-30 iulie și va fi de mare interes atât pentru cluburile din România, cât şi din Ungaria, Ucraina, Italia, SUA şi altele.

 

LĂSAȚI UN MESAJ