Balada Mioriței în Banat! Un cioban a murit după un conflict izbucnit la o stână! Motivul incredibil

642

Un cioban şi-a pierdut viaţa şi alţi trei sunt răniţi, după un conflict care a avut loc noaptea trecută la o stână din Retezat.

Motivul de la care a pornit conflictul

Potrivit salvamontiştilor, care au fost solicitaţi la faţa locului, conflictul a avut loc la stâna Paltina între patru ciobani, din cauza teritoriilor de păşunat pe care le foloseau. În zonă au ajuns salvamontiştii din Uricani şi Lupeni, pentru transportarea victimelor până în locul de unde puteau fi preluate de echipajul de pe Ambulanţă.

Potrivit salvatorilor, la locul conflictului au fost găsite doar patru persoane, doi răniţi grav, cu multiple leziuni la cap, faţă, corp şi fractură de picior, cărora li s-a acordat primul ajutor fiind apoi transportaţi spre ambulanţe. O a treia persoană avea doar leziuni minore la cap şi  a fost transportată pe jos pentru control medical suplimentar, iar cea de-a patra persoană a fost găsită decedată , fiind coborâtă  de către a treia echipă de salvamontişti venită în sprijin.

Politia a deschis un dosar de cercetare penală în cauză, pentru omor şi alte violenţe, urmând să se stabilească împrejurarile care au dus la acest conflict violent, transmite corespondentul Radio România, Ilie Pintea.

sursă: radioresita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ