Băiețel de clasa a treia, găsit mort în casa bunicii. Mama lui e plecată la muncă în Italia

696

Un băieţel din clasa a treia a fost găsit mort în casa bunicii care îl creştea, în Mehedinţi. Copilul a întârziat la şcoală, care era chiar peste drum de casa lui, iar învăţătoarea a trimis-o pe bunica unui alt băieţel să meargă să îl aducă. Femeia l-a găsit fără suflare.

Viața unui copil de-o șchioapă s-a încheiat noaptea trecută în timp ce dormea. Învățătoarea a constatat în această dimineață că băiatul, care avea 10 ani, despre care știa că e în grija bunicii, nu a ajuns la școală și a trimis bunica altui copil acasă la el, să vadă ce s-a întâmplat.

Femeia a descoperit că bunica dormea, iar băiatul era în pat, fără suflare. Emanațiile de substanțe toxice din soba cu care s-au încălzit i-ar fi adus sfârșitul copilului. Mama micuțului este plecată la muncă în străinătate.

Băiatul era în clasa a treia, iar de acasă până la școală trebuia doar să traverseze strada , în cartierul Gura Văii al municipiului Drobeta Turnu Severin. În această dimineață, când învățătoarea a văzut că întârzie la ore, a trimis bunica unnui copil să vadă ce s-a întâmplat. Imediat ce a constatat că băiatul nu respiră, femeia a chemat medicii în ajutor.

Din păcate echipajul din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți ajuns la fața locului, nu a mai putut face nimic pentru copil.

De câțiva ani, copilul era în grija bunicii, de când, în urma problemelor financiare, mama a decis să plece la muncă în Italia. Vecinii spun că micuțul era  bine îngrijit.

Se pare că substanțele toxice degajate de sobă în spațiul închis au dus la intoxicarea micuțului. Cauza exactă va fi stabilită de medicii legiști care vor face necropsia.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ