Azi se face curățenie în perimetrul Calea Aradului – Calea Lipovei – Popa Șapcă – bd. Cetății

118

În cadrul Curățeniei de Toamnă de anul acesta, echipele RETIM intervin sâmbătă, 29 octombrie, în perimetrul străzilor: Cal. Aradului (din girație Selgros până în Cal. Lipovei) – Cal. Lipovei (între Cal. Aradului și B-dul. Antenei) – Bd. Antenei – Popa Șapcă – B-dul. Revoluției (până în Canal Bega) – Spl. N. Titulescu – Nufărul – Gării – P-ța Horațiu -16 Februarie – C. Brediceanu (din 16 Februarie în Circumvalatiunii) – Cal. Bogdăneştilor – Bd. Cetăţii – Cal. Torontalului – Felix – Loichița Vasile – Pelbartus.

 

Se colectează:

 

obiecte de uz casnic şi gospodăresc

 

deşeuri vegetale rezultate din curăţarea arborilor de pe aliniamentele stradale şi a spaţiilor verzi din jurul imobilelor

 

deșeuri electrice, electronice și electrocasnice

 

Deșeurile vegetale provenite din corecţia ramurilor trebuie tăiate la dimensiuni de maxim 1 metru lungime şi legate în snopi pentru a facilita colectarea mai rapidă.

 

Nu se colectează:

 

deşeuri din lucrări de construcții și amenajări interioare (moloz, ţigle, cărămizi, faianţă şi gresie sparte etc.)

 

deşeuri rezultate din curăţarea pivniţelor şi a podurilor

 

deșeuri periculoase (baterii auto, uleiuri uzate, baterii, neoane, becuri etc.)

 

deșeuri spitalicești (seringi, medicamente etc.)

 

deșeuri chimice (lacuri, vopsele etc.)

 

sticlă de geam, ambalaje de sticlă

 

Deşeurile de ambalaje de sticlă (nu şi sticlă de geam spartă) se depun în recipientele tip clopot, special destinate acestui scop, care sunt amplasate în oraş.

 

Deșeurile se depun în ordine, la limita carosabilului, fără a împiedica circulaţia, cu o zi înainte de ziua în care este programată colectarea pe zone şi cartiere.

 

Deșeurile NU se depun amestecat!

LĂSAȚI UN MESAJ