Aveți grijă de unde luați produse de panificație! Un timișorean le vinde fără acte

59

Un timișorean pune sănătatea oamenilor în pericol. Acesta vinde produse de panificație fără a avea aviz de la autoritățile locale sau autorizație sanitara. Polițiștii locali l-a amendat deja de doua ori.

Bărbatul are o rulotă și își schimbă mereu locația în speranța că va scăpa de controale. Bucătăria mobilă este de obicei amplasată în zona unor fabrici sau parcuri pe unde circulă multă lume.

„Este vorba despre T.G., din Timișoara, care a fost depistat în urmă cu câteva luni pe str. Gh. Adam colț cu Avram Imbroane, unde își instalase, în fața unei fabrici din apropiere, o rulotă în care prepara langoși, gogoși și alte astfel de produse fără a deține documente. De această dată, bărbatul a fost depistat cu rulota pe str. Mareșal Ctin Prezan, lângă Parcul Pădurice, unde se instalase pe trotuar pentru a vinde din nou produse de panificație fără a deține documentele și avizele prevăzute de lege. Cel în cauză a fost sancționat conform Legii 12/1990 republicată și OUG 195/2002, cu amenzi în valoare totală de 5580 lei”, au transmis polițiștii locali.

Medicii avertizează că hrana preparată în condiții improprii poate afecta grav sănătatea oamenilor. De aceea este bine să cumpărați orice produs gastronomic doar de la societățile acreditate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ