Avertizare ANM! Revin ploile torențiale în vestul țării

545

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună 3 septembrie  – 1 octombrie 2018. Iată cum va fi vremea.

Vremea în 3 – 10 septembrie 2018

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal în această perioadă. Meteorologii anunță că vom avea temperaturi care se vor situa peste norma climatologică a săptămânii în cea mai mare parte a țării, local mai ridicate în nord-vest, centru și est.

În schimb, vor fi precipitații abundente în vest și sud-vest. În restul teritoriului, vor fi precipitații normale perioadei. Excepție pot face regiunile nord-estice, unde este posibil ca precipitațiile să fie deficitare.

Vremea în 10  – 17 septembrie 2018

Temperatura aerului va avea valori apropiate de normalul climatologic al săptămânii. E posibil să fie temperaturi chiar mai ridicate în nord est și pe litoral.

Precipitațiile vor fi în general apropiate de normele perioadei ale intervalului local în nordul și nord-estul țării. În sud și sud-est e posibil să fie precipitații mai abundente.

Vremea în 17 – 24 septembrie 2018

Temperatura aerului va avea valori apropiate de normalul perioadei, posibil ușor mai ridicate în nord și nord-vest. Precipitațiile pot fi ușor excedentare în zona de munte și-n vest, centru și est, în restul teritoriului fiind apropiate de norma perioadei.

Vremea în 24 septembrie – 1 octombrie 2018

Valorile termice medii se vor situa în jurul normei climatologică sau pot fi ușor mai ridicate decât acestea în special în nord-vestul și centrul țării. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de normele climatologice ale intervalului în majoritatea regiunilor.

sursa: dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.