Avem candidat de primar, dar nu are nume și figură Video

179

Politicienii strânși în jurul lui Cornel Sămărtinean sunt trup și suflet dedicați ideii de opoziție. Atât la nivel guvernamental, cât și la nivelul reprezentării în structurile locale. Sunt siguri că au găsit deja cel mai bun candidat ce va conduce în viitor treburile municipalității de pe fotoliul ce acum este ocupat de Nicolae Robu. Acest viitor edil este perfect definit ca personalitate, ca administrator, doar teoretic, așa ca la un profil făcut de un detectiv ce caută un posibil „vinovat”. Se știe în amănunt cum va arăta și ce calități va îndeplini. Ce acte va semna și cu ce mașină va fugi de la un șantier la altul. Nimic nu le scapă politicienilor. Poate doar un singur amănunt. Numele acestui candidat. Acesta este doar un mare și anonim X. Primarul „încă nu se arată” în cărțile amestecate ca la la tarot.

Variantele sunt numeroase și sunt posibile orice fel de alianțe cu partide ce consimt la politica de acum a PMP-ului. De altfel nu trebuie uitat că sub umbrela lor se mai află câteva formațiuni cu reprezentare mai redusă. Nu este exclusă nici măcar o puternică personalitate neînregimentată politic. Nu ar fi nimic rău dacă s-ar găsi acel X din afara partidelor ce activează acum la diverse niveluri atât în Parlament sau din afară.

„… de șase luni analizăm diverse variante, dar încă e prematur să discutăm și să dăm nume. Avem un profil al candidatului, cel mai important lucru estre să fie un om profesionist, să aibă un background cu care să ieșim în campanie electorală, cu care să putem să ne lăudăm. Analizăm orice colaborare, nu putem să fim ipocriți, scena politică este într-o mișcare permanentă, au fost și declarații publice la nivel național, după europarlamentare pot fi diverse alianțe care se vor face, diverse discuții care se vor purta, până la locale mai e încă timp să se întâmple multe, noi încercăm să ne facem treaba și să fim pregătiți pe cât mai multe scenarii, dacă ele se vor întâmpla. Excludem fuziuni”, a explicat viitoarea strategie pentru alegerile locale, președintele PMP județean, Cornel Sămărtinean.

LĂSAȚI UN MESAJ