Aura Twarowska, cetățean de onoare al Lugojului

199

Primarul Francisc Boldea anunță printr-un comunicat de presă că va iniția un proiect de hotărâre de consiliu local care să prevadă declararea sopranei Aura Twarowska cetățean de onoare al municipiului.

„Primarul Municipiului Lugoj, ing. Francisc Constantin Boldea intenţionează să promoveze Proiectul de hotărâre privind conferirea titlului de „Cetăţean de onoare” al municipiului Lugoj mezzosopranei Aura Twarowska”, se arată în comunicatul de presă, Primăria Lugoj așteptând păreri sau sugestii pe această temă de la cetățeni, înainte ca proiectul de hotărâre să fie supus spre aprobare consiliului local.

Mezzosoprana este născută la Lugoj în 1967 și este solistă a Operei de Stat din Viena. Aurora Eleonora Avram, pe numele său de fată, este absolventă a Liceului Coriolan Brediceanu din Lugoj, activează apoi în corul Filarmonicii Banatul din Timișoara în timpul studenției, iar din anul 2010 este doctor în muzică. A cântat pe scena Operei din Timișoara, instituție cu care a cunoscut multe succese internaționale care i-au facilitat chemarea sa ca solistă la Opera de Stat din Viena.

LĂSAȚI UN MESAJ