Au reușit din nou să-și învingă dizabilitățile și să fie campioni pentru Timișoara – FOTO

1421

Numele Fundației de Abilitare ”Speranța”, din Timișoara, s-a auzit din nou pe podium în cadrul celui mai mare eveniment sportiv din 2016 pentru persoanele cu dizabilități intelectuale. Jocurile Naționale Special Olympics România, organizate sub egida Fundației Special Olympics din România, au avut loc la Arad în perioada 27 – 29 mai 2016 . Evenimentul s-a bucurat de o largă participare, inclusiv la nivel internațional: au luat parte la competiție un număr de 300 de sportivi cu dizabilități intelectuale din toată țara, care au însumat un total de 62 de delegații din România și din Ungaria.

Fundația de Abilitare ”Speranța” a fost reprezentată cu succes de o delegație de 6 sportivi, conduși de antrenorul Marius Pârjol și sprijiniți de voluntarul Marius Similie. Copiii Claudiu Popovici, Mario Silvestru, Alexandru Toma, Cristian Mărculescu, Alexandru Țurcanu și Călin Cîrșmar au adăugat în portofoliul Fundației un număr de 10 medalii, dintre care cinci de aur, patru de argint și una de bronz. Rezultatele obținute sunt onorante pentru întreaga echipă:
• Silvestru Mario: locul 1 – atletism 50 m, locul 2 – înot 25 m bras, locul 1 – înot 50 m craul;
• Cîrșmar Călin: locul 1 – atletism 50 m, locul 1 –înot 25 m spate, locul 1 –înot 50 m craul;
• Toma Alexandru: locul 4 – atletism 100 m, locul 4 – înot 25 m craul;
• Popovici Claudiu: locul 2 – atletism 50 m, locul 2 –înot 25 mcraul
• Țurcanu Alexandru: locul 3 – atletism 50 m, locul 2 – înot 25 m spate;
• Marculescu Cristian: locul 4 – atletism 25 m.

Felicitările adresate echipei sunt pe deplin meritate, mai ales că unii dintre membrii acesteia se află la prima participare la o competiție de asemenea anvergură. Cu sprijinul și încurajarea părinților, al antrenorului și al tuturor celor prezenți, copiii și-au depășit emoțiile și au reușit (să ofere un model de voință și determinare). Succesul lor este obținut prin eforturi susținute, prin multă muncă și prin cultivarea unei atitudini de învingător.

Marius Pârjol, antrenor și kinetoterapeut la Fundația de Abilitare ”Speranța” este mândru de micuții sportivi: ”Vreau să felicit întreaga echipă „Ambasadorii Speranței”, să-i mulțumesc voluntarului meu de nădejde Similie Marius pentru implicare și dăruire, părinților pentru mobilizare și nu în ultimul rând sportivilor Fundației de Abilitare Speranța pentru fiecare progres pe care îl fac (fiecare reușită a voastră îmi umple sufletul de bucurie). Pentru mine astăzi toți ați urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului! Felicitări prichindei!!!!” ‬‬‬

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.