Au intrat cu forța în casă, l-au bătut pe proprietar și i-au răpit iubita

2135

Doi tineri au fost reținuți de polițiștii din Arad pentru o serie de infraciuni. Într-o noapte, ei au pătruns în casa unui bărbat, l-au bătut și i-au furat iubita. Totul s-a petrecut în noaptea de 11 spre 12 noimebrie, în jurul orei 01:00, în localitatea Vărădia de Mureș.

Cei doi au intrat în casa unui turc cu care ar fi avut unele neînțelegeri. L-au lovit și i-au luat iubita cu forța pe care au băgat-o într-o mașină. Turcul a ajuns la spital și polițiștii au intrat pe fir.

”În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat de 30 de ani, din județul Caraș-Severin, împreună cu un tânăr de 20 de ani, din județul Hunedoara, identificat de polițiști ulterior, la data și ora antemenționate ar fi pătruns fără drept într-un imobil de pe raza localității Vărădia de Mureș, unde cetățeanul turc se afla împreună cu concubina sa de 26 de ani, din județul Sibiu. Aceștia ar fi lovit cetățeanul turc, ulterior ar fi luat-o cu forța pe tânăra de 26 de ani și ar fi transportat-o cu mașina fără voia acesteia pe traseul Vărădia de Mureș – Deva – Timișoara – Lipova – Arad. Tânăra ar fi reușit să scape, în dimineața zile de 12 noiembrie, într-o intersecție semaforizată de pe raza municipiului”, a transmis IPJ Arad.

Cei doi bărbați au fost depistați de polițiști pe raza localității Lipova, fiind reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi propuși magistraților Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă. Ei sunt acuzați de violare de domiciliu, lovire și alte violențe și lipsire de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ