Au fost anunțați primii 7 artiști care vin la Untold 2017

131

Dj-ul Armin van Buuren revine la Cluj-Napoca în vara lui 2017 pentru a treia ediţie a festivalului Untold. Printre numele confirmate deja se mai numără Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell şi Martin Garrix, vineri urmând să fie puse în vânzare alte 10.000 de abonamente pentru Untold 2017.

Artistul olandez în vârstă de 40 de ani revine la Untold pentru a treia oară, după ce la ediţia din 2016 a mixat pe scena festivalului timp de aproape şapte ore.

”Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell şi Martin Garrix îşi ţin promisiunea făcută fanilor şi revin la Untold. Impresionaţi de atmosfera Untold, dar şi de energia fanilor festivalului, Axwell & Ingrosso şi Steve Aoki vor fi prezenţi pentru prima dată la Cluj-Napoca şi se alătură celor 5 superstaruri care au scris deja pagini numeroase în povestea Untold. Cei mai buni DJ ai lumii sunt primele 7 stele anunţate din line-up-ul Untold 2017. Iar surprizele nu se opresc aici. Alte staruri internaţionale, a genurilor live acts, tehno, drum&bass, house, vor fi prezente pe scenele festivalului, în total, aproape 200 dintre cei mai buni artişti”, arată organizatorii Untold în comunicat.

Armin van Buuren a declarat la finalul concertului susţinut în 2016 că abia aşteaptă să-şi vadă din nou numele, în line-up-ul festivalului Untold 2017.

Dimitri Vegas & Like Mike au fost prezenţi la ambele ediţii Untold de până acum şi vor veni şi la a treia, urcând pe mainstage-ul Untold Arena. Şi Hardwell se va afla la a doua experienţă Untold, după ce anul trecut, în timpul concertului său a ales să poarte tricoul echipei naţionale de fotbal a României, cu mesajul “UNITED”.

Afrojak revine la Untold după participarea din 2016, când s-a declarat încântat de experienţă, iar la două săptămâni după festival a postat pe pagina lui de socializare poze şi înregistrări video din timpul festivalului.

DJ-ul numărul unu al planetei, Martin Garrix se întoarce şi el la Untold. În 2016, artistul a venit pentru prima dată în România şi a rămas impresionat de publicul şi de atmosfera festivalului. A promis la ediţia de anul trecut că va reveni şi se ţine de promisiune.

Axwell & Ingrosso sunt doi DJ suedezi, fondatori ai trupei Swedish House Mafia. Ei vin pentru prima dată în România, în formula actuală, şi ajung pentru prima dată la Cluj-Napoca pe scena principală a festivalului Untold şi se află pe primele locuri în topul preferinţelor fanilor.

Steve Aoki, care este mereu headliner la marile festivaluri din lume, vine pentru prima dată pe scena Untold. El este dj şi producător de muzică electro house şi a avut colaborări cu artişti ca: Will I Am, Afrojack, LMFAO, Iggy Azalea, Lil Jon. Dj-ul american este cunoscut şi pentru stilul său excentric, dar şi pentru pasiunea lui de a dărui torturi  fanilor săi, în timpul concertelor. Steve Aoki este şi fondatorul Asociaţiei Caritabile Steve Aoki, care strânge fonduri pentru organizaţii umanitare din întreaga lume.

Tot luni, organizatorii au anunţat punerea în vânzare a unui alt pachet de 10.000 de abonamente.

”Începând de vineri, 27 ianuarie, ora 18.00, vor fi disponibile 10.000 de abonamente pentru toţi cei care vor să ia parte la experienţa Untold. Acestea vor putea fi achiziţionate la preţul promoţional de 385 de lei plus taxe din preţul final de 550 de lei plus taxe. În plus, vor fi disponibile şi bilete de o zi şi abonamente VIP. Toţi cei care vor dori să cumpere un abonament sau un bilet de o zi la Untold, vor putea să facă acest lucru accesând www.untold.com”, se mai arată în comunicat.

Primele 11.000 de abonamente pentru ediţia Untold din 2017 au fost puse în vânzare în 26 noiembrie 2016 şi s-au epuizat în aproximativ 3 minute. În 9 decembrie, organizatorii au vândut alte aproximativ 15.000 de bilete şi abonamente.

Ediţia din 2016 a festivalului Untold a adus la Cluj-Napoca peste 70.000 de oameni, ultimele două zile din festival fiind sold out.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ