22.2 C
Timișoara
vineri 19 iulie 2024

Au dat bir cu fugiții! Reacția unor asistente medicale din Timiș când au aflat cu cine vor interacționa.

Asistentele medicale şcolare trimise de Primăria Timişoara să îi ajute pe medicii  de la ambulanţă au plecat când au aflat ce au de făcut. Credeau că vor răspunde la telefoane. Când au ajuns la sediu, au primit ca misiune să meargă la recoltarea de probe pentru COVID-19, transmite Digi24.

Digi24 relatează că este o presiune uriaşă asupra sistemului sanitar din Timiş, unde serviciul de ambulanţă a avut peste 300 de misiuni de recoltare în tot judeţul, cu doar 18 autospeciale. Astfel, jumătate dintre salvările din judeţ sunt implicate în misiuni de recoltare de coronavirus.

Primăria TImişoara a trimis o adresă către Serviciul de Ambulanţă în care a cerut să se spună ce probleme are. Ambulanţa a transmis că are nevoie de cinci maşini şi de cinci asistente care să fie instruite pentru recoltarea de probe Covid.

Primăria a trimis cinci asistente la instruire, dar, când acestea au ajuns la ambulanţă şi au aflat că nu vor face parte din call-center, ci vor merge la recoltare, nu au fost de acord şi au plecat.

Angajaţii primăriei şi cei de la Ambulanţă încearcă să le găsească pe cele cinci asistente care vin din medicina şcolară, pentru ca ele să fie instruite şi să poată ajuta în misiunile ambulanţei.

Sura: Digi24

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :