Au condus, deși nu aveau dreptul. Trei bărbați s-au ales cu dosare penale

97

Trei bărbați au fost prinși de polițiști, în numai câteva ore, conducând pe drumurile din Timiș, deși nu aveau permise de conducere.

Primul, un tânăr de 29 de ani, a fost oprit în trafic de oamenii legii la Făget. Polițștii i-au cerut tânărului actele, însă acesta nu le-a putut prezenta și un permis de conducere. Când au verificat numele lui în baza de date, polițiștii au aflat că tânărul nu avea, de fapt, permis de conducere.

Un alt tânăr, de 23 de ani, a fost oprit de către polițiști din Peciu Nou, în timp ce conducea o mașină în localitatea timișeană Parța. Oamenii legii au constatat că autoturismul pe care îl conducea tânărul nu era înmatriculat și, mai mult, timișeanul aflat la volan nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Un alt bărbat, de 43 de ani, s-a urcat la volan băut și fără permis. El  a fost observat de polițiștii de frontieră și de cei din Sânnicolau Mare, în timp ce se deplasa pe strada Drumul Cenadului din localitate. Polițiștii l-au oprit și l-au luat la întrebări. Bărbatul nu avea permis de conducere și, mai mult, se pare că și băuse bine înainte de a se urca la volan. El a refuzat testarea cu eticoltestul, dar și recoltarea probelor biologice.

Toți cei trei s-au ales cu dosare penale penru faptele comise.

LĂSAȚI UN MESAJ