Au apărut primele cozi în oraș, dar nu atât de lungi ca în alți ani Foto-Video

251

Înțelepciunea populară spune o vorbă ce începe cam așa: „semne bune anul are”. Aceste semne deja s-au materializat în cozi. Ca să le meargă bine tot anul, timișorenii au format cozi la ghișeele ce încasează bani.

Pentru a nu se dezminți că sunt buni platnici, câteva zeci (poate chiar în jur de o sută) de timișoreni au luat de dimineață calea către sediul Administrației Domeniului Public de pe splaiul N. Titulescu.

Toți voiau să fie în regulă cu abonamentele de parcare pe domeniul public acolo unde acționează serviciul TelPark.

Coada a fost până afară în stradă, dar nu foarte aglomerată. La ghișee se lucrează relativ operativ fără poticneli specifice sau chiar inerente pentru un început de an.

Funcționarii serviciului se așteaptă ca în zilele următoare să mai crească cozile pentru că tot mai mulți timișoreni se întorc din vacanțe și ar vrea să fie în legalitate cu abonamentele.

Din cei care au stat răbdători la coadă s-au ridicat câteva voci ce au susținut că ar vrea să vadă mai multe obiective realizate din acești bani. Toți sunt de acord că nu sunt suficiente locuri de parcare în oraș și imprăștierea acestora pe suprafața orașului nu este cea mai optimă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.