Cine este presupusul ucigaş al lui Tudor Simionov, românul ucis la Londra

351

Bărbatul care a fost arestat miercuri, 2 ianuarie, fiind suspect de uciderea românului Tudor Simionov, în noaptea de Revelion, într-un club din Londra, se numește Imran Mostafa Kamel și are 26 de ani. 

Acesta este judecat și pentru deținerea de arme cu scopul de a crea panică, după ce a produs un alt incident în dimineața zilei de 1 ianuarie.

Acesta a fost prezentat, astăzi, în fața magistraților din Westminster, dar autoritățile britanice susțin că cele două incidente n-au legătură între ele.

Imran Mostafa Kamel a mai fost arestat în 2012, fiind găsit vinovat pentru jaf armat, după ce a spart un magazin de bijuterii alături de alte persoane. Atunci a fost condamnat la 11 ani de închisoare, dar la finalul anului 2017 a fost eliberat, deși executase mai puțin de jumătate din sentință.

Mai mult, Imran Mostafa Kamel (foto d.) e fiul lui Abu Hamza (foto s.), un cleric egiptean de 60 de ani care ispășește pedeapsa cu închisoarea pe viață, într-o pușcărie de maximă siguranță din Colorado, pentru acuzații de terorism.

Citeşte întreaga ştire:libertatea

LĂSAȚI UN MESAJ