Atmosfera din filmele western, recreată de Studio M la Teatrul Maghiar

115

Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely Timişoara găzduieşte în 2 februarie, de la ora 19:00, un spectacol non-verbal invitat al trupei Studio M din Sfântu Gheorghe. „Cel Bun, Cel Rău și Mama m**ii“  recrează atmosfera din filmele western şi aduce în vestul ţării praful şi mirosul de tutun din Vestul Sălbatic.

După succesul spectacolului “Sărbătoarea primăverii”, interpretat de Trupa Studio M la Тimişoara anul trecut, actorii-dansatori din Sfântu Gheorghe revin cu un spectacol complet diferit, cu titlu original „Cel bun, Cel Rău și Mama m**ii“ („A Jó, a Rossz és a K**va Anyád“), care ne teleportează cu 150 de ani în urmă, într-un orăşel prăfuit din Vestul Sălbatic.

Este vorba despre o micuță comunitate din oraşul El Perdido , în care oamenii de bună-credinţă convieţuiesc cu marginalii societăţii, femeile uşoare şi bandele de pistolari. Chiar dacă spectacolul este non-verbal, costumele, muzica şi dansul artiştilor readuc la viaţă încrâncenarea, dar şi farsele vechilor cowboys.

În 2017 Studio M din Sfântu Gheorghe sărbătorește 12 ani de existență, fiind printre puţinele trupe din ţară dedicate teatrului-dans.

Spectacolul  „Cel bun, Cel rău și Mama m**ii“ a fost regizat, coregrafiat şi ilustrat musical de Fehér Ferenc, având premiera în data de 2 decembrie 2016.  Rolurile sunt interpetate de Bajkó László, Deák Zoltán, Gáll Katalin, Nagy Eszter, Orbán Levente, Polgár Emília, Szekrényes László și Veres Nagy Attila.

Biletele costă 20 lei, respectiv 10 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari, şi se pot cumpăra la casieria Teatrului Maghiar de Stat ”Csiky Gergely”, strada Alba Iulia nr. 2 de luni până vineri între orele 16-19, sau prin www.biletmaster.ro

LĂSAȚI UN MESAJ