Ați văzut un Duster zburând în văzduh? S-a întâmplat într-un mare oraș din vestul României

1792

Accident grav de circulație în această după amiază, la Arad. Evenimentul s-a produs pe Calea Aurel Vlaicu, după ce conducătorul unui autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în județul Caraș-Severin, parcat pe Calea Aurel Vlaicu între zonele Lebăda și UTA, a încercat să intre pe banda unu de circulație. Deoarece acesta nu a acordat prioritate unei mașini marca Dacia Duster (a unei firme de taximetrie), care cicula regulamentar pe banda 1 pe direcția Lebăda-UTA. Potrivit specialarad.ro, în urma coliziunii, autoturismul Duster a proiectat autoturismul Volkswagen într-un Opel Astra aflat și el în parcare și după aceea a lovit un Renault (înmatriculat în București), care se deplasa pe același sens de mers.

După impact, autoturismul Dacia a trecut peste linia de tramvai și a pătruns pe contrasens, oprindu-se în parcarea din sensul opus.

La fața locului au sosit două echipaje de Ambulanță și unul de la SMURD, care au transportat șoferul autoturismului Dacia Duster, precum și pasagerul care se afla pe bancheta din spate. De asemenea, a fost transportat la spital și conducătoarea autoturismului Renault.

Poliția efectuează cercetări cu privire la modul în care s-a produs accidentul rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ