Atenție! Un individ suspect încearcă să oprească mașinile la ieșire din Timișoara spre Șag. VIDEO

5227

Șoferii timișeni care circulă între Timișoara și Şag sunt atenționați, pe o pagina de profil de pe Facebook, că pe marginea drumului se află un individ suspect, care pare a fi pregătit să facă bani. Omul pretinde că nu are bani de benzină și a rămas pe marginea șoselei. După comentariile lăsate de alți conducători auto se pare că omul este foarte agresiv.

„Atenție!!! SPRE ȘAG LA BIFURCAȚIE PARȚA. Acest individ pretinde că are nevoie de bani pentru benzină (că și-a pierdut portofelul), pretinde că este arab și se îndreaptă spre Serbia unde lucrează, vorbește bine limba engleză”, a scris șoferul care l-a filmat.

Un alt șofer susține că vizează femei singure la volan, dar este agresiv și cu bărbații.

„Şi pe mine a încercat să mă oprească dimineață în jurul orei 9, este foarte agresiv mai ales când vede femei singure la volan….l-am văzut de la distanță cum se agita, era îmbrăcat la costum și cravata și flutura o hârtie….când m-am apropiat mi s-a părut foarte ciudat era cam brunet…(porumbel antifonat)….pentru că prima stație de carburant este imediat după curbă cum vii spre Timișoara…am încetinit și i-am spus că sun la poliție să-l ajute….și brusc mama mea a avut succes enorm fiind pomenită în fel și chip în limba romanes”, a scris un alt șofer.

 

sursa imagini – Flavius Ungheanu/FB

LĂSAȚI UN MESAJ