Curățenia orașului ne plasează pe un loc deloc onorant, crede Gabriela Popovici: „Am dat peste doi șobolani grași”

144

Noile măsuri luate de conducerea primăriei, ce vede o soluție la salubrizarea orașului prin „muncă patriotică”, au stârnit interesul consilierilor PSD. În numele acestora, Gabriela Popovici a făcut remarci deloc măgulitoare la adresa primarului Nicolae Robu.

Consiliera a adus în discuție faptul că Timișoara nu are contract pentru deratizare de foarte mulți ani. Cam din 2012 sau din 2013 și acest lucru se simte din plin.

„ … într-un cartier ce nu este din centrul Timișoarei am dat peste doi șobolani grași care se plimbau ca la mama lor acasă. Este strigător la cer. Îi doresc să se întâlnească cu doi șobolani care se plimbă tacticos pe trotuar. Să vedem ce spune atunci” a făcut o urare la adresa primarului consiliera locală PSD-istă.

Dânsa consideră ieșirea la măturat „cu japca” drept o măsură populistă. A povestit cum a observat câțiva angajați ce în mod evident nu se pricepeau deloc la târnuri și lopeți.

„… erau doi domni care țineau de un sac de plastic, un altul mătură cu o mătură de paie și altul era cu lopată. Numai bine pe vântul acesta se mai ridica praful. Trec peste umilința la care au fost supuși cei care au alte meserii și au fost scoși ca să măture pe străzi. Nu sunt convinsă că sunt respectate prevederile legale privind modificarea locului de muncă. S-au luat cu japca oamenii și au fost scoși pe stradă pentru că primarul nu dă doi bani pe asigurarea sănătății și securității cetățenilor”, a explicat Gabriela Popovici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ