Atenție șoferi! Un concurs de alergare și ciclism închide traficul pe un drum județean din Banat

198

Șoferii care și-au făcut planuri pentru o ieșire de weekend, în împrejurimile județului Caraș-Severin, trebuie să știe că pe un drum județean se impun restricții de circulație.

Este vorba, mai exact, despre DJ608A, tronsonul ieșire sat Borlova – stațiune Muntele Mic. Acesta va fi inchis traficului rutier sâmbătă, 10 iunie, între orele 10-14, întrucât aici se va desfășura un concurs de alergare și ciclism. Muntele Mic Vertical Race (MmicVR) este evenimentul care inchide traficul rutier înspre stațiunea cărășeană și care se află, anul acesta, la a doua ediție.

Concursul se va desfăşura între satul Borlova şi staţiunea Muntele Mic, la start fiind aşteptaţi peste 150 de sportivi. Competiția cuprinde două curse distincte. Una de alergare, care se va derula pe un traseu în lungime de 6 km, cu 1.000 m diferenţă de nivel, care porneşte de la baza telescaunului şi se termină la crucea de pe Muntele Mic. Cea de-a doua cursă, de ciclism, are 24 km, cu startul de la ieşirea din satul Borlova şi punctul de final sus pe munte, în staţiunea Muntele Mic.

„Prin intermediul Muntele Mic Vertical Race dorim să încurajăm cât mai multă lume să practice mişcarea în aer liber, concursul desfăşurându-se într-o zonă montană de o frumuseţe aparte”, transmit organizatorii MmicVR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.