Atenție, șoferi! Se închide circulația pe Calea Martirilor

72

Porțiunea din Calea Martirilor aflată în șantier se închide, duminnică, complet. Mai excat, va fi închis tronsonul cuprins între baricade și stada Mureș. Totul pentru a se finaliza lucrările de lăgire și modernizare a străzii.

Direcţia Edilitară anunţă închiderea temporară a circulaţiei pe Calea Martirilor în ambele sensuri, pe segmentul dintre strada Constantin Prezan şi Mureş, în data de 5.08.2018, între orele 6,30-7,30. Măsura este necesară pentru efectuarea unor lucrări edilitare”, tansmite Primăria Timișoara.

Cei care au trebă prin zonă pot alege două variante alternative. Se poate circula pe strada Mareșal Alexandru Averescu și apoi pe strada Crivaia sau se poate ocoli șantierul pe bulevardul Mareșal Constantin Prezan și pe stada Aida. Lucrările de lărgire a Căii Martirilor au început în luna martie 2016. Termenul final, oficial, de finalizare a fost luna mai 2018. Acum, drumarii spun că vor termina lucrul în această lună. Investiția este de peste 2 milioane de lei, iar banii provin din bugetul local.

LĂSAȚI UN MESAJ