Atenție, șoferi! Pericol de acvaplanare pe A1

169

Șoferii care circulă pe auttostrada A1, în vestul țării, trebuie să fie extrem de pudenți. Polițiștii informează că există risc ridicat de acvaplanare, din cauza ploii abundente.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (15:20), traficul se desfășoară îngreunat pe autostrada A1 Deva – Nădlac, pe tronsonul kilometric 536 – 500, între localitățile Arad și Giarmata, întrucât plouă abundent, existând, astfel, pericol de acvaplanare. În plus, din cauza condițiilor meteorologice, vizibilitatea este redusă sub 50 de metri. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu atenţie şi cu viteză redusă, să folosească luminile de întâlnire şi fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere”, este anuțul polițiștilor.

Meteorologii au anunțat că peste noapte ploaia se poate transforma în ninsoare, ceea ce crește gradul de pericol. De asemenea, miercuri dimineața poate apărea polei, iar peste zi va ploua, din nou, abundent.

LĂSAȚI UN MESAJ