Atenție, șoferi! Pornesc radarele din sistemul de semaforizare! VIDEO

10643

Șoferii care circulă prin Timișoara trebuie să fie atenți. În curând vor începe să funcționeze radarele fixe instalate odata cu sistemul de semaforizare.

Potrivit Poliției, este in curs de semnare protocolul dintre Primaria Timișoara și Poliția Rutieră. Abia apoi, agenții vor putea sa dea amenzi în baza datelor înregistrate de radare.

Surse din cadrul Primăriei Timișoara spun că radarele au fost deja omologate și că ar putea porni de luni, 13 martie. Urmează că autoritățile să anunțe oficial pornirea radarelor.

Citeşte şi: Primăria Timişoara vine cu precizări privind radarele fixe: amenzile vin acasă!

10 COMENTARII

 1. daca ai flota de masini, cui dai amenda?…cum dovedesti ca x sau y a condus masina? ..e inregistrat pe camera si fata soferului?…iar daca se va face asta, le vor trebui acordul meu expres!!!..daca nu o vor face, se vor alege cu un proces, asta e clar…deci atenti ca nu cumva sa incalcati alte legi…cea de confidentialitate a datelor de exemplu

  • 1. Amenda va fi data firmei care detine acea masina. Intern, firma va decide ce se intampla mai departe.
   2. Inregistrarea video se face in spatiu public, deci nu este nevoie de acordul persoanei filmate.

  • Extraordinar , acordul tău expres. Nu știm noi ca tu lucrii la Înaltă Curtea De Casație și Justiție. O sa vorbesc eu la politie sa dea la alții amenda nu ți-e dacă cumva te prind, ca tu ești periculos rau. Îmi tremura mana și când am scris mesajul dar mai să fiu în locul celui care îți dă amenda.

 2. :)))), ce prostii vorbesti ? Datele sunt confidentiale, ca nu le trimit la ziar ci tie, ca firma ce il ai deja ca angajat si ai datele lui, sau lui personal. Si pe domeniul public poti filma ;). Te-ai trezit tu cu „flota”, cand „afara” se trimite amenda cu poza inculpatului de ani de zile. Nu detii tu strada ca sa poti tu decide pe cine filmeaza si pe cine nu.

 3. @Adi,
  din germania vin amenzi pe firme in romania, si da, si cu poza cu fața soferului, si nu cred ca se crizeaza nimeni. Nu stiu daca ai nostri vor avea si poze cu soferul la rezolutie buna, oricum amenda vine pe proprietar, firma sau persoana fizica. Dar, in clasicul stil mioritic, noi cautam solutii sa putem circula cu viteza si sa nu platim amenzi…

 4. Adi, proprietarul este obligat prin lege sa spună cine a fost la volan. Daca face accident si este dintr-o flota de mașini, cum se găsește șoferul? Hai mai ce dracu va tot dați victime? Învățați sa conduceți legal si apoi veniți sa va plângeți. Si atata timp cat ești la volan, pe un drum public,poți sa fii filmat si fotografiat pana îți sar ochii din cap, ca nu ești la tine in curte.
  Ești in masina (chiar daca e a ta) dar pe un drum public.

 5. Pupati-l in fund pe primarul vostru preferat……Robu…lu dumnezeu….asta meriti ca sclav al societatii…alergi un an intreg dupa bani,platesti impozite la consiliul local si dupa ce ca esti furat te mai alegi si cu amenzi ireale si spun asta pentru ca o sa vedeti cat de nesincornizate sunt cu viteza care o ai in momentul acela……in loc sa te opui prostiei omenesti de a fi promovata ….ai tacut si ai devenit un papagal…te modeleaza societatea dupa bunul ei plac…pardon te modeleaza prostia… pacat..cine se simte e treaba lui cine imi da dreptate…iar e treaba lui….

LĂSAȚI UN MESAJ