Atenție la bunurile lăsate în mașină! Acestea pot fi o adevărată tentație pentru hoți

75

Polițiștii timișeni avertizează că bunurile lăsate în autoturisme pot fi o pradă ușoară pentru hoți. Oamenii legii vă recomandă să nu vă lăsați în mașină, la vedere, aparate GPS, telefoane mobile, detectoare de radar, genți sau alte bunuri pentru că acesteareprezintă „o adevărată tentaţie” chiar şi pe timpul zilei, fiind o provocare pentru hoţi.’

Oamenii legii mai recomandă să nu vă lăsaţi autoturismul deschis sau cu cheile în contact, chiar dacă îl părăsiţi doar pentru câteva momente, iar atunci când lăsați mașina parcată este bine să închideți complet toate geamurile. Polițiștii spun că un singur geam lăsat întredeschis poate să vă dea peste cap toate măsurile de precauţie luate.

Mai mult, dacă radiocasetofonul mașinii are față detașabilă, este bine ca aceatsa să fie dată jos pe timpul nopții.

‘Nu-i invitaţi pe hoţi să vă spargă maşina, lăsând la vedere în maşină obiecte de valoare! Riscaţi să constataţi cu uimire cât de rapid acţionează aceştia, chiar şi ziua în locuri aglomerate’, avertizează IPJ Timiș.

În cazul în care constatați că s-a comis un furt, trebuie să știți că nu este bine să atingeți autoturismul până la sosirea polițiștilor.

Sursa foto: lugojeanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ