Atenție cum circulați! Drumurile din vest sunt umede și acoperite de zăpadă. VIDEO

71

Șoferii care circulă pe drumurile naționale din vestul țării trebuie sa fie atenți. Șoselele sunt umede sau cu zăpadă, în condițiile în care, în Banat, continuă să ningă.

Pe parcursul nopții trecute, utilajele DRDP Timișoara au acționat pe întreaga rețea de drumuri naționale și autostrăzi pentru curățarea părții carosabile.

„De ieri de la ora 17.00 până astăzi la ora 05:30 au fost folosite 186 de utilaje care au răspândit 2.407 de tone de material antiderapant și 20 de tone de clorură de calciu.

La acesta ora se circulă în condiții de iarnă, rețeua de drumuri fiind umedă, dar pot fi întâlnite și porțiuni de zăpadă amestecată cu material antiderapant sub 1 centimetru”, a transmis DRDP Timișoara.

În vestul țării va mai ninge în aceste zile și temperaturile foarte scăzute duc la formarea poleiului.

Acționari DRDP Timișoara dimineața 09.01.2019

Pe parcursul nopții trecute utilajele DRDP Timișoara au acționat pe întreaga rețea de drumuri naționale și autostrăzi pentru curățarea părții carosabile. De ieri de la ora 17.00 până astăzi la ora 05:30 au fost folosite 186 de utilaje care au răspândit 2.407 de tone de material antiderapant și 20 de tone de clorură de calciu.
În aceste ora se circulă în condiții de iarnă, rețeua de drumuri fiind umedă, dar pot fi întâlnite și porțiuni de zăpadă amestecată cu material antiderapant sub 1cm.
Circulați cu atenție!

Publicată de DRDP Timişoara pe Marţi, 8 ianuarie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ