Atelierele Teatrului German din cadrul Zilelor redutelor culturale din Transilvania și Banat

51

Teatrul German de Stat Timișoara vă invită la o serie de ateliere organizate în cadrul Zilele redutelor culturale din Transilvania și Banat – un demers cultural care își propune promovarea reciprocă a unor valori culturale comune din Cluj Napoca, Timișoara și Brașov.

Astfel, sâmbătă, 10 iunie 2023, începând cu ora 10.00, în sala teatrului va avea loc un atelier educațional de balet – În pași de dans – organizat de prof. Coregraf Anca Iuga și corepetitor Cătălin Iosub de la Centrul Cultural Reduta.
Apoi, de la ora 11.30, urmează un atelier educațional etnografic – Măștile de odinioară – cu Sebastian Paic de la Muzeul Etnografic al Transilvaniei Cluj-Napoca. Locul de întâlnire va fi pe strada Alba Iulia, nr. 2, în fața intrării Teatrului German.
La final, începând cu ora 13.00, Robi Bogdanov-Schein, actor la Teatrul German de Stat Timișoara / Deutsches Staatstheater Temeswar, va susține un atelier educațional de teatru – Expresii teatrale. Workshop-ul se va desfășura în sala teatrului. Vârsta participanților trebuie să fie peste 14 ani.
Pentru înscrieri vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa: impresariat@dstt.ro, sau telefonic la +40 722 655 466, până vineri, 9 iunie 2023, ora 16.00. Numărul maxim de participanți la fiecare atelier este 20.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.