Atacatorul de la cinema, reținut pentru 30 de zile. Ce acuzații i se aduc

122
Bărbatul care a rănit cu un cuțit doi spectacori în timpul unui film la cinematograful din centrul commercial din Calea Șagului stă după gratii 30 de zile.
Procuroii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara îi aduc 3 capete de acuzare. Agresorul este acuzat de lovire sau alte violențe, (două infracțiuni), tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.
Din datele procurorilor aflăm că: ”în data de 21.10.2019, în jurul orei 21:25, în timp ce se afla în sala nr. 7 a cinematografului ,,Cinema City”, situată în Complexul Comercial Shopping City Timișoara, str. Calea Șagului nr. 100, jud. Timiș, inculpatul O.I.A. a tulburat ordinea și liniștea publică, urmare a faptului că, în public, pe fondul unui conflict spontan, a exercitat acte de violență asupra a două persoane vătămate, prin lovirea cu pumnii și cu un ,cuțit (pe care-l avea asupra sa și l-a folosit fără drept) cauzându-le leziuni, care au necesitat 60 de zile de îngrijiri medicale, respectiv 45 de zile de îngrijiri medicale”.
Una dintre victime ceruse procurorilor să îl acuze pe agressor de tentativă de omor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ