ASU Politehnica deschide etapa a 27-a, la Mioveni

99

ASU Politehnica pleacă spre Mioveni, pentru partida de vineri, din etapa a 27-a, cu o doză considerabilă de moral. Alb-violeţii au savurat din plin succesul categoric cu Petrolul, dar speră să ţină ritmul bun şi în jocul cu formaţia argeşeană.

Şi asta pentru că CS Mioveni nu traversează cea mai bună formă. Are doar o victorie în 2019, în chiar prima rundă de la restartul ligii secunde, 2-0, pe terenul celor de la CS Baloteşti. De atunci, au înregistrat două egaluri şi tot atâtea înfrângeri, însă rămâne o echipă greu de depăşit, mai alest pe teren propriu.

„Rămâne o echipă incomodă, cu experienţă, greu de bătut acasă. Cu siguranţă, îşi pregătesc sezonul ce urmează, când, din câte am înţeles, ar vrea să promoveze în prima ligă. Au un lot solid, cu mulţi jucători care au evoluat şi în prima ligă, puternici în ofensivă, mai ales după transferurile din această iarnă. Suntem însă optimişti şi, trebuie să recunoaştem, avem un moral mult mai bun decât la precedentele partide. Sperăm să confirmăm momentele bune arătate în jocul cu Petrolul şi în această partidă”, a spus Cosmin Petruescu, antrenorul timişorenilor.

Mijlocaşul Alexandru Cherecheş admite că atmosfera din lot este una bună, dar îndeamnă la prudenţă şi speră ca, în ciuda victoriei entuziasmante cu Petrolul, băieţii să rămână cu picioarele pe pământ.

„Am făcut doar un mic pas în drumul nostru, odată cu această victorie. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ şi să mergem cu aceeaşi motivaţie şi la Mioveni, să încercăm să scoatem un rezultat pozitiv, chiar dacă nu ne va fi deloc uşor. Suntem mai încrezători, dar suntem conştienţi că dacă nu repetăm prestaţia cu Petrolul, victoria cu ei e în zadar”, completează jucătorul de 22 de ani.

Băieţii în Ghete au primit şi o veste bună, Ionuţ Coadă a revenit la antrenamente şi se va afla în lotul ce face deplasarea la Mioveni. În schimb, Radu Motreanu s-ar putea regăsi, şi el, pe lista indisponibilităţilor, alături de Munteanu, Plămadă, Cojocaru şi Schieb. Vor lipsi, de asemenea, Ursu – din cauza unui deces în familie – şi Cristian Ene, suspendat.

Timişorenii au obţinut 4 puncte din ultimele două confruntări directe cu CS Mioveni, după 1-0, în tur şi 1-1, la precedenta vizită în Argeş. Duelul din această etapă este vineri, de la ora 18:00 şi este televizat de Digisport 1 şi Telekom Sport 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.