ASU Politehnica a intrat în cantonament la… Casa Universitarilor

155

Echipa suporterilor a intrat în cantonamentul iernii, în realitate un stagiu de pregătire pe plan local ce se întinde pe durata a zece zile. Opt nume noi în lotul de 23 reținut de staff-ul tehnic.

ASU Politehnica a intrat în cea mai grea perioadă prestagională, perioada cantonamentului. Condițiile sunt puțin diferite pentru stagiul din această iarnă pentru că violeții au optat în principal din motive economice pentru un stagiu semi-centralizat pe plan local. Până în 9 februarie, elevii lui Bogdan Andone vor fi cantonați la Casa Universitarilor și vor avea zilnic câte două antrenamente.

Lotul reținut de antrenorul Bogdan Andone pentru acest cantonament numără opt nume noi și o absență importantă. Golgheterul Cătălin Bădăuță nu a fost reținut în lotul celor 23 și situația sa rămâne incertă. În schimb, au fost incluși nou-veniții Cristian Scutaru, Marvin Schieb, Daniel Boloca și Olivier Lusamba, ultimul un atacant venit de la Olimpia Satu Mare. Alături de aceștia și revenirile lui Florin Lazea, Arthur Teuț, precum și juniorii Alexandru Borbei și Alexandru Gașpar promovați de la propriul centrul de juniori.

Politehnica are programate două meciuri de verificare pentru această perioadă. Marți va întâlni formația de Liga a III-a ACS Ghiroda, iar sâmbătă pe CSM Școlar Reșița.

Lotul ASU Politehnica: Cosmin Dur-Bozoancă, Alexandru Borbei, Radu Motreanu, Marco Giuricici, Ioan Mera, Dănuţ Bilia, Cristian Scutaru, Ionuţ Coadă, Carol Taub, Vlad Bîte, Răzvan Ghinescu, Alin Ignea, Adrian Poparadu, Cornel Predescu, Deian Sorescu, Raul Krausz, Florin Lazea, Daniel Boloca, Arthur Teuţ, Marvin Schieb, Ionuţ Plămadă, Olivier Lusamba, Alexandru Gaşpar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ