Asistenta, către pacientă, într-un spital din Mehedinţi: „Vrei să te omor eu?” VIDEO

3380

Scene uluitoare au fost filmate, miercuri, la Spitalul Județean de Urgență Mehedinți. O asistentă a fost surprinsă în timp ce urlă la o pacientă, care acuză dureri îngrozitoare. Tânăra plânge de durere, în timp ce prietena ei solicită ajutorul unei asistente. Aceasta le amenință însă, că vor fi date afară din spital. „O să vă rog să părăsiți spitalul, până nu chem gardienii. Agitați bolnavii. V-am zis să tăceți”, spune asistenta.

„Dacă nu te potolești, o să chem medicul, să te ducă în terapie. Alte calmante nu mai am ce să-ți fac, copilule, înțelegi? Vrei să te omor eu?”, exclamă femeia.

SCENE DE GROAZA IN SPITAL : " VREI SA TE OMOR EU?"'

SCENE DE GROAZĂ ÎN SPITAL! CU O ZI ÎNAINTEA SOSIRII LA SEVERIN A MINISTRULUI SĂNĂTĂȚII :SCENE SOCANTE in SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ DIN DROBETA TURNU SEVERIN :"VREI SĂ TE OMOR EU?"Scenele au fost filmate în data de 17.07.2019, iar astăzi 18.07.2019, la Drobeta Turnu Severin sosește premierul Viorica Dăncilă însoțită și de Ministrul Sănătății pentru a participa la alegerile din PSD Mehedinți:BINE AȚI VENIT!

Publicată de Ziarul Din Mehedinti pe Miercuri, 17 iulie 2019

Foto: Facebook / Ziarul de Mehedinți

LĂSAȚI UN MESAJ