Asfalt nou în cartierele rezidențiale dintr-o comună vecină cu Timișoara. Video

178
Unii primari fac tot posibilul să țină pasul cu dezvoltarea imobiliară de care au parte comunele. Dacă cei mai mulți edili se plâng că nu pot face drumuri decente în cartierele noi de vile, în ritmul alert în care acestea se construiesc, unii reușesc să ofere noilor cetățeni condiții ca la oraș.
De la finalul lunii august, cei care și-au construit vile în cartierele noi din comuna Sânandrei, de lângă Timișoara, nu mai trebuie să circule cu mașinile pe pământ sau prin noroi. Asta deoarece străzile din cartierele rezidențiale au fost asfaltate în această vară.
Potrivit unei postări de pe rețeaua de socializare Facebook, în comuna Sânandrei au fost asfaltate cinci străzi importante.
”Cu bucurie anunț finalizarea lucrărilor de betonare și asfaltare a strazilor Bujorilor, Begoniei, Garofiței, Zambilelor și Nuferilor. Mulțumesc tuturor locuitorilor pentru înțelegerea de care au dat dovadă pe toată durata în care s-au desfășurat lucrări în zonă!”, anunță primarul localității timișene, Claudiu Coman, pe Facebook.

Un nou proiect finalizat cu succes

Cu bucurie anunț finalizarea lucrărilor de betonare și asfaltare a strazilor Bujorilor, Begoniei, Garofiței, Zambilelor și Nuferilor. Mulțumesc tuturor locuitorilor, pentru înțelegerea de care au dat dovadă pe toată durata în care s-au desfășurat lucrări în zonă!

Publicată de Coman Claudiu pe Joi, 30 August 2018

LĂSAȚI UN MESAJ