Artiștii locali sunt așteptați la Muzeul Viu

213

Abia au început unii să înțeleagă cam ce este un vernisaj din ăsta simplu și fără mofturi, că a și apărut conceptul mai aparte de vernisaj pe Verso. Rămâne de văzut dacă acesta pe verso va lămuri mai mult publicul să guste actul artistic. Tocmai pentru aceste lămuriri necesare, muzeul de la Pădurea Verde își așteaptă iubitorii de cultură. Artiștii plastici și scriitorii locali se prezintă cu ce au mai creat în ultima vreme.

Vineri în 14 octombrie 2016 la Muzeul Satului Bănățean va avea loc un vernisaj de creație artistică, iar autorii lucrărilor vor fi: Linda Saskia Menczel, Delia Corban, Adriana Lucaciu, Valeriu Sepi, Bajko Attila. De asemenea, vom avea și un moment literar cu Adrian Bodnaru, Alexandra Bodnaru, Tudor Cretu, Gabriel Timoceanu, Goran Mrakić, Nicoleta Papp și Borco Ilin. Va vernisa Robert Serban. Acțiunea este de pe agenda culturală a Muzeului Satului Bănățean Timișoara, sprijinită de Consiliul Județean Timiș.
Locul ales special este la hambarul de la lac, la Muzeul Viu.

La acestă distribuție artistică, răspunsul gazdelor va fi cu o serbare câmpenească pe măsură, cu tot ceea ce aduce toamna din grădini și șpaisuri, cu ce merge pe pâine.

LĂSAȚI UN MESAJ