Arme de foc, arme albe, trofee și droguri găsite în casele mai multor timișeni arestați pentru braconaj

1144

Polițiștii și jandarmii din Timiș au efectuat, joi dimineață, percheziții domiciliare la șapte adrese. Ei au căutat mai mulți suspecți bănuiți de braconaj.

Dosarul a vizat mai multe persoane care au încălcat regimul armelor și munițiilor și, potrivit anchetatorilor, au folosit arme fără drept.

Update: În urma perchezițiilor, 8 persoane au fost duse la audieri. Șapte dintre acestea au fost reținute pentru 24 ore în arestul IPJ Timiș.

Suspecții sunt din localitățile Remetea Mică, Herneacova, Pișchia și Fibiș.

„Activitățile au fost desfășurate în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, braconaj, uz de armă fără drept și furt calificat, fapte ce ar fi fost comise pe raza județului Timiș și au vizat 8 persoane cu vârste cuprinse între 19 și 45 de ani, presupuse a fi implicate in comiterea infracțiunilor.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 3 arme (2 letale și una neletală) deținute ilegal, 159 de cartușe, 7 lunete, 3 camere termoviziune, 6 amortizoare, 6 proiectoare, 3 binocluri, 25 de cuțite de vânătoare, 52 de trofee, 4 jante, 5 cutii cu materiale pirotehnice, 6 lanterne de vânătoare, 10 telefoane mobile, 1 aparat cu electroșocuri și 1 trepied de armă.

De asemenea, polițiștii au găsit și ridicat în vederea cercetărilor aproximativ 2 kilograme de cannabis„, a transmis IPJ Timiș.

8 bărbați au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Timișoara, pentru audieri, 7 dintre aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

La activități au participat peste 20 de polițiști, 18 lucrători S.A.S. Timiș, 20 de jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod “Timișoara și un echipaj din cadrul I.T.P.F Timișoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.