Ariana, fetița de 12 ani, din vestul țării, care a decis să se interneze la spital pentru a nu-și infecta mama vulnerabilă cu coronavirus, s-a vindecat

273
sursa foto: ebihoreanul.ro

Ariana, fetița de 12 ani din Oradea care a fost infectată cu coronavirus și a cerut să fie internată la spital, pentru a-și proteja mama vulnerabilă, s-a vindecat și și-a povestit experiența.

„Nu mă aşteptam să ajung subiect de presă. Am făcut ce cred că ar fi făcut în aceeaşi situaţie orice copil pentru părinţii săi şi orice părinte pentru copiii lui”, a declarat Ariana, pentru jurnaliştii de la Bihoreanul. 

„Am suferit puţin, dar am procedat corect”, spune Ariana după cele 14 zile pe care le-a petrecut în spital   Despre faptul că a fost „pacient Covid”, Ariana consideră că a fost “aventura vieţii” ei de până acum. „După ce am ajuns la secţia de Infecţioase din strada Republicii am aşteptat cam o jumătate de oră să mi se facă internarea. De cum am intrat în clădire şi pe măsură ce mergeam pe coridor spre salon, un „astronaut”  împrăştia cu dezinfectant peste tot în urma mea. Mă simţeam eu însămi ca un mic virus care pătrunde într-o cameră de unde nu va mai ieşi două săptămâni”, povesteşte fata.

După câteva ore de la internare,  o asistentă avea s-o găsească tot în hainele de stradă. “M-a întrebat dacă voi rămâne aşa 14 zile. Atunci mi-am dat seama cât de mult voi sta singură şi închisă…”, spune Ariana.

Cele două săptămâni au trecut cu o mulțime de conversații telefonice cu cei apropați. Ariana a fost infectată cu coronavirus după ce a ieșit la terasă cu o prietenă.

sursa – gandul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ