Argint european pentru ACS Dumbrăvița

110

Cele mai bune sportive ale Dumbrăviței au reușit o nouă performanță notabilă. Campioanele mondiale la junioare, Adina Diaconu și Andreea Dragoman au cucerit argintul la Europenele de tineret de tenis de masă.

ACS Dumbrăvița are cu se lăuda în primele luni ale anului 2017 după ce clubul încheiase în forță anul precedent. Jucătoarele Adina Diaconu și Andreea Dragoman au adus în vitrina clubului un nou rezultat fantastic, o medalie de argint la Europene. S-a întâmplat la competiția continentală rezervată sportivilor Under-21 de ani, desfășurată la Soci, în Rusia.

Româncele au fost învinse în finală de belgiencele Lisa Lung/Eline Loyen cu 3-1 (10-12, 12-10, 11-8, 11-9) și au pierdut șansa unui titlu european la categoria tineret. Rezultatul celor două reprezintă cea mai bună performanță a delegației României la competiția de la Soci.

Diaconu și Dragoman reușiseră și în luna decembrie rezultatul maxim pentru lotul național la Mondialele de juniori din Africa de Sud. Cele două au cucerit titlul mondial în proba de dublu, iar Diaconu a urcat pe podium în proba individuală, cu un loc 3.

Diaconu este legitimată la ACS Dumbrăvița de trei ani, reușind să cucerească trei titluri naționale cu gruparea de la marginea Timișoarei. De la începutul acestui an la ACS s-a transferat și partenera de la dublu a Adinei, Andreea Dragoman.

LĂSAȚI UN MESAJ