UPDATE. Arestați lângă bancomatul din care scoteau prea mulți bani

133

Doi tineri au fost arestați, marți, după ce au petrecut prea mult timp la un bancomant din cadrul unei bănci din zona Modern.

Se pare că cei doi au petrecut prea mult timp în fața ATM-ului ceea ce a părut suspect atât pentru ceilalți clienți cât și pentru polițiști. Potivit martorilor, oamenii au început să se revolte și ar fi văzut că tinerii aveau zeci de carduri bancare. La fața locului a ajuns și Poliția care i-a ridicat pe suspecți.

Oficial nu este clar dacă cei doi voiau să spargă bancomatul sau foloseau carduri clonate.

Update: Cazul celor doi tineri, un bărbat și o femeie, care au scos bani în multe tranșe din ATM-ul din zona Modern se complică. Aceștia le-au spus polițiștilor că aveau nevoie de bani pentru că dețin o sală de jocuri de noroc și că de aceea aveau și mai multe carduri. Ciudat este că banii ajungeau într-o plasă, nu erau însoțiți de vreun agent de pază și au folosit 4 carduri. Surse din Poliție spun că ofițerul care a intervenit, suspectând ceva ilegal, s-ar fi aflat în timpul liber. Audierile celor doi continuă până când polițiștii vor ști exact ce s-a întâmplat.

LĂSAȚI UN MESAJ